Hong Lung Ch'uan Tao

A Black Leopard Egyesület 1986 óta minden évben megrendezi a Hong Lung Ch’uan Tao Kung Fu egy héten át tartó nyári edzőtáborát  a Balaton partján vagy a Mosolyvölgy-ben. 

A rendkívül intenzív és embert próbáló táborokban legalább naponta kettő, több órás, igencsak fárasztó edzésen vesznek részt az egyesület tanulói. Ezen időszak alatt küzdelmet, önvédelmi technikákat, dobásokat, valamint ezek mellett a hagyományos keleti harcművészetekben elterjedt formagyakorlatokat, illetve a küzdősportok és harcművészetek történetéről és kialakulásáról is tanulnak a táborozók. 

Számos mester, köztük a Hong Lung Ch’uan Tao Kung Fu alapítója, Si Jo Márton László is tart oktatást. Rajta kívül jelenleg a Black Leopard Egyesület aktív mesterei, Si Fu Csuz Gábor, Si Fu Bognár Tamás, Si Fu Nemes László, Si Gung Lóka József és Si Fu Malatinszky Dávid is tartanak edzéseket. 

A táborokban az alacsonyabb övfokozatú tanulók vizsgáira az egy héten át tartó intenzív edzések alatt bőven van idő felkészülni, így tábor végén az alacsonyabb övfokozatú tanulók is együtt tudnak vizsgázni a magasabb fokozatú Si Hing tanulókkal, akik felkészülése több hónapot és több évnyi tapasztalatot igényel.

Képek Az Éves Nyári Edzőtáborokról

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Ha érdeklődsz a küzdősportok és harcművészetek iránt, látogass el edzéseinkre vagy edzőtáborainkba! 

Addig is vess egy pillantást képeinkre az edzőtáborok-ról.